Svečiuose rėmėjas iš Vokietijos, Clemens Rottinghaus

Kovo 8 dieną Kapčiamiesčio globos namuose svečiavosi :  rėmėjas iš Vokietijos Clemens Rottinghaus , „Caritas“ veiklos Marijampolėje pradininkė ir ilgametė savanorė  Emilija Montvilienė ir Vilkaviškio ,,Caritas“ darbuotojai.

Clemens Rottinghaus, Marijampolės miesto garbės pilietis, kuris nuo 1992 metų žinomas labdaromis, o vėliau ir finansine parama daugelyje vyskupijos parapijų. Jo surasti geradariai, daugiausia privatūs asmenys ir „Caritas“ atstovai, penkerius metus rėmė atitinkamas Lietuvos institucijas, taip pat ir Kapčiamiesčio senelių globos namus.

Vizito metu rėmėjas iš Vokietijos su kitais svečiais  lankėsi abiejuose globos namų korpusuose, vertino atliktos renovacijos darbus, teikiamas paslaugas, užimtumo veiklas. Stebėjo, kaip tikslingai panaudota gauta parama. Svečiai gerėjosi atliktais darbai ir globos namų darbuotojų rūpesčiu, meile klientui ir savo darbui. Clemens Rottinghaus sebėjosi atsinaujinusia ir visiškai pasikeitusia globos namų aplinka. Ragino darbuotojus ir toliau išlikti iniciatyviais, paprastais ir siekti užsibrėžtų tikslų  savo veikloje.

12 123

1,2% parama

Paremkite Kapčiamiesčio globos namus Norėdami paremti mūsų įstaigą 1.2% nuo […]

Daugiau

Rėmėjai

Kontaktai

KAPČIAMIESČIO GLOBOS NAMAI

Vytauto g. 11, Kapčiamiestis, Lazdijų raj.
Tel. +370318 431 26
Mob.tel.+370 646 26188
El.p. gerumonamai@gmail.com

Įmonės kodas 190878283